Ingen adgang! Du har ikke adgang til den forespurgte side! Enten fordi du ikke er logget ind eller fordi siden kræver administratorrettigheder.

MGamers er en LAN-forening med base i Måløv for børn, unge og voksne fra 7. klasse (fyldt 13 år) og op.
Idéen bag MGamers løber mere end 10 år tilbage, hvor pædagoger og forældre ønskede at fylde et lokale med unge mennesker med hang til computerspil og nørderi. Her over 10 år senere eksisterer foreningen stadig og har en let stigning i antallet af medlemmer hvert år.

Foreningen er godkendt af Ballerup kommune og der arbejdes på et tættere samarbejde med kommunen i 2024, bl.a. i forhold til de eksisterende sommerferieaktiviteter for børn og unge i hele kommunen.

MGamers er altså computerspil, brætspil, hygge og meget mere. Om du lige har købt din første begynder computer eller spillekonsol eller om du ligger ind med en farverig MEGA-computer med nyeste grafikkort og 5.000 timers CSGO er for os underordnet. Her er det hyggen, et godt grin og fællesskabet med andre med samme interesse, der betyder noget.

MGamers medlemmer udgør et af landets absolut mest afslappede og hyggeligste LAN ’s. Vi mødes en gang om måneden, medbringer hver især computer, konsol, VR eller forskellige brætspil og udkæmper kampe internt og eksternt i 48 timer ad gangen fra fredag til søndag.

MGamers handler også om god etikette og sund fornuft såvel online som offline. Vi sørger altid for rummelighed og respekt for hinandens forskellighed. Vi indbyder alle medlemmer til at overholde reglerne for god og sportslig opførsel og tillader ikke råben og skrigen af skældsord eller lignende under arrangementerne. I øvrigt hjælper vi gerne hinanden med råd og vejledning i spil eller blot sund fornuft og måder at handle på ved fx uønskede henvendelser eller lignende.

Til gengæld kan du se frem til 48 timers sjov, indimellem også konkurrencer med forskellige præmier. Som noget nyt vil vi forsøge at udvikle vores eget sommer-cricket, men har du tanker om spil eller andet, er vi altid åbne for nye forslag og muligheder.

Ved ethvert arrangement forsøger vi altid at spise sammen lørdag aften. Det gør glæden større og maden billigere og ikke at forglemme, så er der altid gratis morgenmad lørdag og søndag.

MGamers Crew består af medlemmer trænet i at opsætte et LAN på under 1 time og pakke ned på den halve tid. Har du lyst, kan du blive medlem af dette Crew og lærer lidt om opsætning af netværk, strømføring, sikring mod interferens og meget mere.

For spørgsmål til arrangementer, medlemskab, kontingent betaling eller andet, kan du altid kontakte:
Kasserer – Søren Frederiksen på frederiksen289@outlook.dk

Links:
Discord: https://discord.gg/6WyWemg 
Maps: https://www.google.com/maps/place/MGamers.dk/@55.7510337,12.320506,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf87307da75b873af!8m2!3d55.7510337!4d12.320506 
Facebook: https://www.facebook.com/MGamers.dk/

Sådan bliver du medlem:
DU SKAL GÅ I 7. KLASSE ELLER DEROVER FOR AT DELTAGE!
1.Tryk på "Log Ind"
2.Vælg "Ny Bruger"
3.Udfyld skemaet, og vælg en, der skal godkende dig.
4.Vent på godkendelse, og log så ind.
5.Kontingentet er halvårligt, januar til juni og august til november

NYE MEDLEMMER:
For nye medlemmer der ikke tidligere har opnået medlemskab i MGamers gælder, at første gang koster 50,-.
Ønsker du derefter at komme igen, kan der indbetales 150,- inden næste arrangement afholdes.
Kontingent for en periode er 200,- og gælder uanset hvornår i en sæson et medlem deltager. Der kan således ikke opnås rabat selvom der fx kun deltages i anden sæsons sidste arrangement.

Regler:

 1. Der er alkoholforbud i Ballerup kommunes bygninger.
  Alkohol er forbudt til alle MGamers arrangementer.
  Har du alkohol på dig eller i tasker og lign, suspenderes du fra arrangementet.
  Du modtager herefter en advarsel og kan deltage i det efterfølgende arrangement.
  Indtager du alkohol under et arrangement, udelukkes du fra deltagelse i 6 måneder.
  Kontingent for denne periode tilbagebetales ikke.
  Der er 0-tolerance på denne regel og gentagende advarsler medfører suspension af og permanent udelukkelse ved MGamers arrangementer.

 2. Alle medlemmer betaler halvårligt kontingent, det gælder både frivillige og bestyrelsesmedlemmer.

 3. Alle medlemmer kan indgå i bestyrelsen og det kæmpe arbejde der ligger bag arrangementerne.
  Det forudsætter blot opstilling til bestyrelsen på førstkommende generalforsamling.

 4. Vi skal vide hvornår du tager hjem igen på grund af planlægning.
  Bliver du ikke til søndag kl. 15-16, skal du forlade MGamers senest lørdag kl. 24.00.

 5. Musik, lyd fra spil og anden form for lyd-output skal ske gennem headset.
  Det er forbudt at bruge højtalere, lydbokse og lignende udstyr af respekt for andre medlemmer.

 6. Oprydning hver lørdag og søndag kl. 12.00.
  Vi ønsker at holde pæne arrangementer og oprydning af skrald m.m. på borde og gulve skal fjernes, så området ikke fremstår beskidt.

 7. At være på kræver også søvn. Derfor skal der være stille og ingen enheder må larme efter kl. 03.00 fra fredag til lørdag og lørdag til søndag. Forsøg at være så stille som muligt på disse tidspunkter af respekt for andre medlemmer og har du særlige behov i forhold til søvn eller andet, så henvend dig til et bestyrelsesmedlem, så imødekommer vi altid den slags bedst muligt.
Loading