Ingen adgang! Du har ikke adgang til den forespurgte side! Enten fordi du ikke er logget ind eller fordi siden kræver administratorrettigheder.

Vores internetsponsor:
Info: 
MGamers er en LAN-forening for computernørder med base i Måløv.
MGamers er computerspil, nørderi og hygge med vennerne. Det er for folk fra 13 år og op og er for den, der lige har købt sin første pc eller konsol til den garvede gamer med 5000 timer i CSGO og en monster-pc.
MGamers afholder et af de absolut hyggeligste LANs og  vi mødes en gang om måneden på Måløv Skole med vores egne computere, og spiller ca. 48 timer, dog ikke i juli og december. Foreningen er godkendt af Ballerup Kommune.
Ideen med  MGamers har fra starten været at samle nørder i Måløv, men i dag samles folk fra det meste af Sjælland  til en hyggelig weekend, hvor vi spiller computerspil, nørder og hjælper hinanden med vores fælles interesse. Vi går heller ikke af vejen for et godt grin omkring et brætspil.
Desuden samles vi om fælles mad om lørdagen, så alle spiser samtidigt og lidt billigere. Et stort hit er den gratis morgenmad ved 10-11 tiden. Vi prioriterer at slukke lyset kl. 3 så de fleste er klar igen til næste dag.
MGamers crew består af en fast kerne, der kan gøre et LAN klar og pakke det sammen igen på lige omkring en time, hvilket alle kan blive en del af.

Kontakt: Emil Winding Hansen, Kasserer, tlf.: 31 49 49 87

Discord: https://discord.gg/6WyWemg


Sådan bliver du medlem: DU SKAL GÅ I 7. KLASSE ELLER DEROVER FOR AT DELTAGE! Tryk på "Log Ind", vælg "Ny Bruger", udfyld skemaet og vælg en der skal godkende dig. Vent på godkendelse og log ind. Du betaler kontigent på 100 kr, når du møder frem og det gælder for enten sæsonen januar-juni eller august-december.

Husk!:Der er oprydning klokken 12:00 hver dag. og der skal være stille på skolen efter klokken 03:00.

Regler:


Vi har følgende regel pga. alkoholforbud på Ballerup Kommunes bygninger: Alkohol er banlyst til alle MGamers arrangementer. Bliver man set med alkohol til et Mgamers arrangement vil man blive bedt om at tage sine ting med hjem og er banlyst fra arrangementet. Så kan man komme igen næste gang
Ved indtagelse af alkohol følger der en banlysning med på 6 måneder. Sker det 2. gang så vil man få en permanent banlysning fra MGamers
Hvis man ikke er medlem af MGamers har man lov til at komme ned og se hvordan MGamers fungerer, dog max i 15 minutter. herefter vil man blive bedt om at gå igen.
Ved arrangement start vil der være opsat en betalingsstand inden indgang hvor der skal betales.
Hvis man ikke har tænkt sig at blive til slutningen af arrangementet (søndag) så skal man gå fra MGamers senest klokken 00:00 natten til søndag
Det er forbudt at spille musik over et par højtalere, alt lyd skal foregå i headset. Så vi andre ikke kan høre det.Loading