Baglokalerne

  1. Oprydning: Vi har aftalt med Camilla Rask at vi får stillet en container til rådighed, når vi vil, så vi endelig kan få ryddet baglokalerne.
  2. Installation af vindue/r og brandsikring af trappen: Tømrer Morten Larsen har lovet at sponsore noget af det.
  3. Etablering af sovesal: Den første køjeseng er sponseret af Michael
  4. Etablering af bad og toilet

Gigabit vil sponsorere vores internet.

Februar 2017
Gigabit vil sponsorere vores internet.
Vores internet er til tider meget ustabilt og jeg tog derfor tilbage i februar måned kontakt til internetudbyderen Gigabit for at høre om de ville være interesseret i at sponsorere os.
Det ville de som udgangspunkt godt, da de sagtens kan se det fornuftige i et samarbejde. Det de ville sponsorere var den ikke fysiske del af nettet altså selve abonnementet. Selve udgiften omkring etablering af lyslederen måtte vi finde ud af senere.
Vi aftalte at snakkes ved efter sommerferien og at jeg sendte dem lidt mere information om vores forening, hvilket blev til denne mail:

Hej Baldur
Tak for en god samtale ang. sponsorat af internet til MGamers.dk
Lidt om MGamers:
Vi er en forening grundlagt i 2009, hvor den tog udgangspunkt i computerspillere fra Måløv Fritids- og Ungdomsklub. I 2010 blev vi godkendt som den første computerforening i Ballerup kommune. Vi har siden 2012 haft vores arrangementer i Måløv skoles gamle gymnastiksal også kaldet kantinen/multisalen. Arrangementerne foregår nu 10 weekender om året. Juni og december er undtaget. 
Vores primær målgruppe er Ballerup kommunes borgere, men selvfølgelig stadig meget henvendt til Måløvborgerne. Men vi har også medlemmer fra Valby, Rødovre, Birkerød, Søborg, Lyngby, Brøndby,Kbh NV osv. Pt. skal man være min. ca. 13 år for at kunne deltage. 
Vi har lige pt. et fremmøde på ca. 30 personer pr. arrangement, men det har svinget meget. Vi har været 80 og vil gerne derop igen. Hvilket vi har forsøgt ved slå vores novemberarrangement sammen med 2 andre lanparties: BNF (Birkerød NetForening) og MBLAN (?)
Vi har haft elitehold i League of Legends og forsøgte os også med Call of Duty4. 
Lige nu er vi hæmmet af en 100/100 Mbit-forbindelse fra Ballerup Kommune, som er blevet ringere med årene, samtidig med at vores behov for en kvalitetsforbindelse er blevet større. Vi har specielt problemer med spil fra Ubisoft. Hvilket har gjort vores forening mindre attraktiv.
Vi håber, vi med en sponsoreret forbindelse fra jer, kan få rigtig gang i MGamers igen, samtidig med at vi får vores nye forbedrede hjemmeside i gang indenfor et år.
Vi vil dog allerede fra idag af kunne implementere Gigabit på vores side, så vi kan hjælpe jer med lidt reklame. Vi er selvfølgelig også på Facebook og Discord, men der mulighederne nok mere begrænsede. 
Vi ser frem til et godt langt samarbejde.

Med venlig hilsen

Michael Paulsen
Formand MGamers


18 juni 2017
Vi har af IT-forsyningen fået lov til at føre vores fiber ind til Måløv Skole, Kratvej 14. Vi har fået følgende mail:

Hej Michael
 
Jeg har talt med IT-Forsyningen og du må gerne etablere egen fiberindgang, så længe det går helt uden om kommunens/IT-Forsyningens krydsfelter og systemer og fiber.
 
Jeg ved ikke, om det er svar nok på dit spørgsmål, så fang mig endelig på telefonen, så vi kan være helt sikre på, at du har fået dit svar.
 
Hvis du får trukket egen fiber ind til MGamers, så skal du huske at bede om tilladelse via C-EJD (Ejendomme) inden du borer og sætter udstyr op.
 
MH
Nanna
 
 
Med venlig hilsen

Nanna A. Milthers
Projektleder
Digitaliseringssekretariatet

Jeg vil i den kommende tid, sammen med Mark, arbejde videre på at få et meget bedre internet, som vi kan udnytte bedre end nu.

19 april 2018
Så har Jan og jeg sørget for (mest Jan)at vores trækkabel til vores fiber er blevet trukket ca. 165 meter under skolen.
Det er et orange plastrør, som vores fiber skal blæses igennem.
I dag bliver den sidste del af trækrøret samlet og derefter kan Gigabit.dk blæse en fiber op til vores rum.

17 maj 2018
Nu er fiberen blæst halvvejs gennem trækrøret. Vi venter på at få blæst fiberen resten af vejen og få vores fiberboks sat op.

24. maj 2018
Så har vi endelig fiberen installeret og fiberboksen er sat op. Mark har skaffet 2 servere og en firewall. Det hele kører.

Mvh.: Dingo/Michael

Loading